Ik zoek een klankbord

Als ondernemer komt er veel op je af. Je moet nadenken over je product of dienst, de markt kennen, prijzen bepalen en klanten krijgen en houden. Dan is objectief advies van collega ondernemers meer dan welkom. Jupister is een organisatie die bestaat uit ondernemers. Want om een ondernemer echt goed te kunnen adviseren, moet je er zelf een zijn.

Wat doet Jupister voor jou als startende of gevestigde ondernemer? Simpel, wij zijn een klankbord voor jou. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met alle zaken waar je als ondernemer mee in aanraking komt. Met deze vragen helpen wij je bijvoorbeeld:

“Moet ik mij richten op één product of dienst of juist op meerdere?”

“Welke promotiekanalen zijn geschikt voor mijn onderneming?”

“Hoe bepaal ik mijn prijzen?”

“Moet ik mijn website vernieuwen?”

“Hoe kom ik aan nieuwe klanten en hoe behoud ik ze?”

“Wat is het inkomen dat ik kan behalen met mijn bedrijf?”

“Moet ik een lening aangaan om investeringen te kunnen doen?”

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die wij vaak horen van ondernemers. Maar niet alleen inzicht in commercie en financiën bepalen het succes van een bedrijf. Jij als ondernemer bent het belangrijkste bedrijfsmiddel. Daarom helpen wij je ook om inzicht te krijgen in je motivatie om te ondernemen en bij het in kaart brengen van je sterke punten en ontwikkelpunten.

“Dankzij de bedrijfskundige hulp van Jupister hebben wij onze website kunnen laten groeien en zijn wij nu fulltime bezig met onze favoriete hobby, padel. Dit hadden we niet kunnen doen zonder dat Bas ons had geholpen bij het online positioneren.”

Robert Jan (eigenaar van Padelhost.nl)

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs.