Jupister adviseert overheid en MKB over ondernemerschap en beschouwt ieder vraagstuk als uniek. Met het bieden van zorgvuldig samengesteld maatwerk weet Jupister financiële middelen optimaal in te zetten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van actuele bedrijfseconomische kennis vertaald naar praktische informatie voor overheid en ondernemer.

Jupister is opgericht door Bas Huurneman, bedrijfseconoom en ondernemer met ruime ervaring in het adviseren van overheid en MKB en het begeleiden van ondernemers voor, tijdens en na de start. Het bedrijf maakt deel uit van een netwerk van bedrijfseconomische adviseurs, coaches, fiscalisten en administratiekantoren.

Over Bas Huurneman

bas

Alleen als je zelf met je voeten in de klei staat als ondernemer, kun je andere ondernemers optimaal adviseren.

Bas Huurneman heeft bedrijfskunde met als specialisatie strategisch management gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Een aantal jaren werkte hij als bedrijfsadviseur voor directies en autodealers bij Stern groep. Daarna werkte hij 9 jaar als coach, adviseur en regiomanager bij het IMK. In 2013 besloot hij zijn passie voor ondernemen zelf in de praktijk te brengen met het oprichten van Jupister.

Bas is door voortdurende studie goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op bedrijfseconomisch gebied. Ook beschikt hij over actuele kennis van nieuwe technologieën en de commerciële mogelijkheden daarvan op deelgebieden als internetmarketing, social media, en apps. Bas weet als geen ander nieuwe inzichten te vertalen naar praktische oplossingen voor het MKB.